Csapatunk

A Diora csapat tagjai

 

Horváth Katalin:

- Régóta arról álmodtam, hogy nyitok egy szépségszalont. 1997-ben végeztem a sárvári Danubius Hotelben, ott voltam gyakorlaton. 2008-ban a Spirit Hotel vezető kozmetikusa voltam, ott teljesedtem ki szakmailag a sokféle anyag és technika megismerésével. Ott döntöttem el, hogy saját szalonom lesz, mert láttam, hogy van kereslet az igényes kezelések iránt. 2010 óta dolgozom Szombathelyen, 2015-ben hoztam létre a Diora Szépségszalont, hogy válogatott munkatársak alkotta jó csapatban átadhassam a vendégeimnek azt a minőséget, amit a Spiritben tanultam a kényeztetés luxusáról.

 

 

 Varasdy Gábor:

 - 2001.-ben szereztem meg a fodrász bizonyítványom . Fodrász szakmában leginkább az extrém kihívásokat kedvelem, legtöbb vendégem úgy került hozzám,hogy különlegességre vágytak és ezt nem mindenki vállalta be. Mindig megfontoltan vágok bele egy munkámba.Imádom a folyamatosan változó trendeket, a szín kavalkádokat, és nem utolsó sorban az elégedett vendégeket.

 

 

 

 

   

 Fazekas Viktória:

- Amióta megszülettem, fodrász szetettem volna lenni. Nagyon szerencsèsnek mondhatom magam, mert nemcsak a szakmàmnak, a hobbimnak is èlhetek! Nagyon jó érzés, hogy vendégeimmel mindig megtalálom a közös hangot, és boldogan mehetnek el a Diora Szépségszalonból, mert egy új frizura szebbé teszi napjaikat, ez számomra is nagy öröm! Már 13 éve fodrászkodom, megannyi tanfolyamot elvégeztem. Hiszem és vallom, hogy e szakmában szükség van az újításra, s ezáltal a folyamatos fejlődésre.

 

 

 

Lövei Ágnes:

- 2004 júniusa óta foglalkozom kéz- és lábápolással. Budapesten végeztem, és itt folytattam a továbbképzéseket is. Gyógypedikűrös végzettségemet 10 éves szakmai tapasztalat támasztja alá, ami lehetővé teszi, hogy a pedikűr szakma minden részét elméletben és gyakorlatban a vendégeim megelégedéssel átélhessék. A manikűr területén és a géllakkozásban is hasonlóképpen fejlődöm az aktuális igényekhez igazodva. 2004-ben végeztem az első masszázstanfolyamot, azóta is fejlesztem magamat. Svéd-, relax-, nyirok-, spa-, cellulit-masszázs, illetve talpreflexológia tartozik egyelőre a repertoáromba.

 

 

Lipóczki Noémi:

- 2015. októberében kezdtem el a kézápoló, műkörömépítő iskolát. Azóta mondhatni szenvedélyem a munkám. Célul tűztem ki, hogy kijutok egyszer a londoni köröm olimpiára. Számomra jó visszajelzés, hogy 2016-ban Bács-Kiskun Megyei aranyérmes díszítő lettem junior kategóriában. Számomra öröm nézni, ahogy a vendégeim extrém kéréseit teljesítem, és boldogan távoznak tőlem!

 

 

 
Diora Szépségszalon - Magyar