Csapatunk

 

A Diora csapat tagjai

 

Horváth Katalin mesterkozmetikus:

1997-ben végeztem, ma már mesterkozmetikusként dolgozom. Szeretem a precíz, megkérdőjelezhetetlen minőségű munkát. Alapelvárás számomra, hogy a vendégeim valóban azt kapják – és még többet is -, amiért engem és a termékeimet választják. 

Évtizedes tapasztalatom van a Gigi és a Mary Cohr világszínvonalú termékeivel. Hiszem, hogy ezek használatával mindenki elérheti a vágyott külsőt. 

A kozmetikai kezelések mellett a hétköznapi és különleges alkalmakra készülő vendégeimet sminkelem. Itt is minőségi terméket használok, az olasz Karaja márka nem okoz senkinek csalódást. 

A mai kor elvárásainak megfelelően a pillázást és a sminktetoválást is kitanultam, és elkészítem.

A Diora Szépségszalon régi álmom megvalósulása. Sikerült egy modern, ízléses helyet kialakítanom, ahol lendületes, vidám, mindig jó hangulatú csapattal dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkezőknek valódi kikapcsolódást, feltöltődést nyújtsunk. 

 

 Varasdy Gábor fodrász:

2000 óta vagyok hajszobrász. Inspiráló számomra ennyi nővel dolgozni, megtaláltam köztük a saját utamat. Hozzám pihenni, relaxálni járnak a vendégeim. Csendben és gyorsan szeretek dolgozni, ami ritka a fodrászok körében, de hiszek a megújulás erejében, amihez nyugodt környezet szükséges. 

Mindenkiben meglátom azt a formát, hajviseletet, ami a személyiségéhez a legjobban passzol. Fő erősségem a rövid hajak készítése, mindezt úgy, hogy otthon se kelljen extra felszerelés a tökéletes frizurához. Alapjaiban a természetesség híve vagyok, ezért használom az olasz Silky márkát, ami nem okoz csalódást a vendégeim körében. 

Képzett barber vagyok, vagyis szakállművész. A mostani trendekhez igazodva mind a festést, mind a nyírást és igazítást is profi szinten csinálom. 

 

Ásó Gergő gyógymasszőr:

Középiskolás korom óta foglalkozom masszírozással. Ami hobbynak indult, 12 éve a hivatásommá vált. Csodálattal tölt el az emberi test működésének összetettsége és szórakoztat, hogy minél többet tudhassak meg róla.

 A célom, hogy megtanítsam a vendégeim arra, hogy miként működik a testük és ezzel kapcsolatban tudatosságot plántáljak beléjük. Így az általam elvégzett munkával együtt, közösen, jobb, tartósabb eredményt érünk el.

 

 

 

 

Lipóczki Noémi (Dr. Szöszi) kézápoló, műkörömépítő és pedikűrös:

Három éve dolgozom a szakmában. Fiatalként, pályakezdőként megtaláltam a számomra leginkább testhezálló mesterséget. Elsődleges szempontom, hogy tökéletes és szépséges végeredménnyel távozzanak vendégeim. Ezért használom a Crystal Nails márkát, ami hetekig biztos tartású körmöket nyújt. Én vagyok a legfiatalabb a csapatban, ezért az életkedvemmel és vidámságommal a legszürkébb napokat is beragyogom a Szalonban. Ezt a jókedvet a vendégeimre is átragasztom.Szakmaszeretetem és elhivatottságom mindig új kihívásokat ad. Ezért versenyekre, bemutatókra járok. Lábápolás, géllakkozás is bele tartozik a munkakörömbe.

 

 

Rákos-Stercz Mónika örömköröm tervező és kivitelező, pedikűrös:

Véletlennek köszönhetem a találkozásomat a kéz- és lábápolással. A csapat tagja vagyok másfél éve, és a családom mellett ez a második legjobb dolog, ami    történhet velem. 

Kreativitásomat, kézügyességemet, az apróbbnál kisebb körömminták megalkotásában kamatoztatom. Még a legegyszerűbb manikűr és géllak is tud csodát művelni a viselőjével, mert szebbnek, nőiesebbnek látja magát – és ezáltal mások is így tekintenek rá. Ezzel a kezeim közt megszületik az Örömköröm. 

Hiszek az érintés erejében. Hiszek a pozitív energiák átadásában. Ezért a pedikűrözés sem egy átlagos szolgáltatás nálam. Tudom, hogy az optimizmusom és vidámságom ragadós. A minőségi munka mellé jó hangulatot garantálok.

 

Pacsirta Zsóka: női-férfi fodrász

Szenvedélyem a fodrász szakma, az elmúlt években több szakmai versenyen is eredményesen szerepeltem. 

Magyar Bajnokságon fantázia frizura kategóriában 4., míg a Kossuth-kupán alkalmi konty kategóriában különdíjat szereztem. Szeretettel várom leendő és meglévő vendégeimet.

A hétköznapibb frizuráktól kezdve a menyasszonyi frizuráig minden kívánságot szívesen teljesítek!

 

 

 

Dobó Ágnes, terapeuta:

A craniosacralis terápiát elsősorban mozgásszervi panaszok, fejfájás, migrén, szorongás, pszichoszomatikus tünetek esetén és a stressz kezelésére ajánlom.
Ha tudatosan szeretnél foglalkozni a problémáid mögött meghúzódó lelki, érzelmi okokkal, akkor pedig gyere kineziológiai oldásra!

 

 Hársi Dalma, műszempilla építő:

Budapesten végeztem és dolgoztam, mint kozmetikus azóta is folyamatosan dolgozom és képzem magam a szakmában. Kozmetika mellett foglalkozok szempilla hosszabbítással, valamit nappali és alkalmi sminkek készítésével. Számomra nagyon fontos, hogy a vendégeim egyéniségéhez illeszkedő szempillát építsek. A klasszikus szempilla-hosszabbítás mellett a Volume pilla hosszabbítást is alkalmazom, ahol extra vékony szempillát használok. Ilyenkor egy saját szempillára akár 6 szálat is aplikálhatok,így még dúsabb és drámaibb hatást érhetünk el.
Célom, hogy vendégeimet elégedetten és boldogan engedjem ki a szalonból.

 

Kristóf Renáta, Asztrológus, Anyaméh és Női tréner:

Az asztrológia tudománya már több mint 20 éve az életem része. Mindig is szerettem megfejteni a mögöttes mozgatórugókat, a lélek és a tudatalatti dolgait, az ember működését. Ezen okokból tanultam számtalan technikát, melyek segítségével a hozzám fordulók életét, lelki folyamatait meg tudom támogatni.

Lélek Coach-ként, hiszem, hogy a szeretet és a támogató jelenlét amire valójában szüksége van az embereknek ahhoz, hogy a lélek sebei megnyíljanak.
Hálás vagyok, hogy a munkám egyben a sorsfeladatom is, és járhatom a lelkem útját, amiért valójában itt vagyok.

 

 Varga Zsuzsanna, Biorezonancia kezelések:

 Az egészség mindig központi téma volt az életemben, mindig is     érdekeltek az alternatív, új gyógymódok, illetve a betegségek lelki okai.

 Elkerülhetetlen volt tehát, hogy utam során megismerkedtem a   biorezonanciával, ami azonnal felkeltette érdeklődésemet.   Elhatároztam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Hosszas kutatómunka   és tanulás után a SCIO mellett tettem le a voksomat, amely jelenleg a   legsokrétűbb, és legkorszerűbb készülék a piacon.
 Az emberi testet - ahogy minden mást is a Földön - rezgések járják át.   Ezeket a rezgéseket fogja, és elemzi a gép, és ezáltal a páciens mintegy energetikai képét állítja fel. Az állapotfelmérés során így számos rendellenesség, érzékenység, betegség kiszűrhető, melyeket a SCIO hatékonyan kezelni is tud. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a vendégemmel folytatott kommunikációra, ugyanis a testi tünetek legtöbb esetben visszavezethetők különféle lelki konfliktusokra.
Germán gyógytudomány - biologika konzulensként fontosnak tartom, hogy a kezelés, állapotfelmérés alatt nem csak a testet, de a lelket is megértsük, hiszen általában ez a gyógyulás legfőbb kulcsa. Vendégeim számára egyedileg összeállított BACH virágterápiás cseppek is elérhetőek lesznek nálam a későbbiekben, hogy a gyógyulni vágyók a tudomány és a természet komplex támogatását magukénak tudhassák.

 

 Tódori Orsolya: Alternatív terápia /Access Bars/:

2010-ben, párkapcsolati nehézségek miatt kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy miként lehetséges a berögzült, családi és generációs minták, traumák feloldása. Többféle módszerrel megismerkedtem, többet elsajátítottam tanfolyamokon, míg 2018-ban rám talált az Access Consciousness eszköze, a Bars. Egy kezelés után éreztem, hogy EZ AZ! Ezt akarom tanulni, így szeretnék embereknek segíteni. Nagyszerű, felszabadító érzés volt megtapasztalni, hogy visszavehetem az irányítást az életem felett. A kezelés után egy hónappal elvégeztem a kezelői tanfolyamot, a tudásomat pedig azóta is kamatoztatom. Mert az Access Bars több, mint egy kezelés. Ez egy életmód, egy szemlélet, amely megkönnyíti a mindennapokat, segít egyensúlyban maradni és visszatalálni Önmagadhoz. Az életed bármely területére rá tudunk nézni, fel tudjuk oldani az energetikai blokkokat - persze, csak ha Te is választod. Mert minden, az egész életed a Te választásaidon alapszik.

Amennyiben csak fiatalabbnak szeretnél kinézni, szépülni, javaslom az Energetikai Facelift kezelést, amely a bőrödről, arcról, dekoltázsról segít eltüntetni a stressz és traumák nyomait - mert bizony a bőrünk mindenről árulkodik

Tehát ha úgy érzed, hogy elakadtál életed bármely területén, szeretettel várlak egy díjmentes konzultációra, amely során megbeszéljük, mely kezelés lehetne Számodra a legmegfelelőbb.

Dr. Gombay Csongor belgyógyász, házi- és foglalkozásegészségügyi szakorvos, 2005-től az INSUMED orvosi diétaterápia alkalmazója, az INSUMED Akadémia tanára:

Az INSUMED Németországban kifejlesztett, orvosok által kontrollált diétaterápiás rendszer, amely a Diora Szépségszalon szolgáltatásaként az Ön rendelkezésére is áll.

Aki egészségét megőrizve szeretne fogyni, annak az étkezésének is egészségesnek kell lennie: mi erről és nem a koplalásról beszélünk. Az INSUMED orvosi diétaterápiában a személyre szabott tanácsok alapja a műszeres diagnosztika, a bioimpedancia analízis. A BIA-mérés teszi lehetővé testünk összetételének meghatározását, a zsír, a létfontosságú izomzat és a testfolyadék változásainak a követését. A mérési eredmények függvényében módosítunk az INSUMED speciális, gyógyászati célra szánt gyógy-tápszereinek adagolásán, a bőséges főétkezés fehérje, szénhidrát és a zsír arányain, életmódi tanácsainkon is.

https://www.youtube.com/watch?v=58GRKnkS-c0

 

 

 

Zsitek-Németh Andrea: masszőr

Gyógytornászként és masszőrként dolgozom 10 éve. A szépségszalonban masszázst kínálok leendő Vendégeim számára. Svédmasszázzsal, nyirokmasszázzsal, talpreflexológiával, és fejfájás enyhítéssel tudtok hozzám fordulni.
Diora Szépségszalon - Magyar