Csapatunk

 

A Diora csapat tagjai

 

Horváth Katalin mesterkozmetikus:

1997-ben végeztem, ma már mesterkozmetikusként dolgozom. Szeretem a precíz, megkérdőjelezhetetlen minőségű munkát. Alapelvárás számomra, hogy a vendégeim valóban azt kapják – és még többet is -, amiért engem és a termékeimet választják. 

Évtizedes tapasztalatom van a Gigi és a Mary Cohr világszínvonalú termékeivel. Hiszem, hogy ezek használatával mindenki elérheti a vágyott külsőt. 

A kozmetikai kezelések mellett a hétköznapi és különleges alkalmakra készülő vendégeimet sminkelem. Itt is minőségi terméket használok, az olasz Karaja márka nem okoz senkinek csalódást. 

A mai kor elvárásainak megfelelően a pillázást és a sminktetoválást is kitanultam, és elkészítem.

A Diora Szépségszalon régi álmom megvalósulása. Sikerült egy modern, ízléses helyet kialakítanom, ahol lendületes, vidám, mindig jó hangulatú csapattal dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkezőknek valódi kikapcsolódást, feltöltődést nyújtsunk. 

 

 Varasdy Gábor fodrász:

2000 óta vagyok hajszobrász. Inspiráló számomra ennyi nővel dolgozni, megtaláltam köztük a saját utamat. Hozzám pihenni, relaxálni járnak a vendégeim. Csendben és gyorsan szeretek dolgozni, ami ritka a fodrászok körében, de hiszek a megújulás erejében, amihez nyugodt környezet szükséges. 

Mindenkiben meglátom azt a formát, hajviseletet, ami a személyiségéhez a legjobban passzol. Fő erősségem a rövid hajak készítése, mindezt úgy, hogy otthon se kelljen extra felszerelés a tökéletes frizurához. Alapjaiban a természetesség híve vagyok, ezért használom az olasz Silky márkát, ami nem okoz csalódást a vendégeim körében. 

Képzett barber vagyok, vagyis szakállművész. A mostani trendekhez igazodva mind a festést, mind a nyírást és igazítást is profi szinten csinálom. 

 

   

Németh Fazekas Viktória fodrász:

Számomra minden egyes frizura megalkotása maga az örömforrás! Már kisgyerek koromban is mindennek és mindenkinek fontam, mostam, igazítottam a haját. Szenvedélyesen dolgozom azon, hogy aki leül a székembe, megújulva, örömmel távozzon, mindezt úgy, hogy a haja is rendben van!

Erősségem a tartós hajegyenesítés, a gyönyörűbbnél pazarabb hajfonatok készítése, és a mennyasszonyi frizurák megálmodása, kivitelezése. 

Szeretem a pörgést, a nyüzsgést, ezért gyorsan és precízen dolgozom. Nincs számomra lehetetlen kihívás, amit a vendég megálmodott, azt kivitelezem. 

Aki engem választ, tudja, hogy vidámságból nálam nincs hiány! Nem ismerem a „rossz nap” fogalmát, hiszek a fiatalos lendületben és az unikornisokban! 

 

Ásó Gergő gyógymasszőr:

Középiskolás korom óta foglalkozom masszírozással. Ami hobbynak indult, 12 éve a hivatásommá vált. Csodálattal tölt el az emberi test működésének összetettsége és szórakoztat, hogy minél többet tudhassak meg róla.

 A célom, hogy megtanítsam a vendégeim arra, hogy miként működik a testük és ezzel kapcsolatban tudatosságot plántáljak beléjük. Így az általam elvégzett munkával együtt, közösen, jobb, tartósabb eredményt érünk el.

 

 

 

 

Lipóczki Noémi (Dr. Szöszi) kézápoló, műkörömépítő és pedikűrös:

Három éve dolgozom a szakmában. Fiatalként, pályakezdőként megtaláltam a számomra leginkább testhezálló mesterséget. Elsődleges szempontom, hogy tökéletes és szépséges végeredménnyel távozzanak vendégeim. Ezért használom a Crystal Nails márkát, ami hetekig biztos tartású körmöket nyújt. Én vagyok a legfiatalabb a csapatban, ezért az életkedvemmel és vidámságommal a legszürkébb napokat is beragyogom a Szalonban. Ezt a jókedvet a vendégeimre is átragasztom.Szakmaszeretetem és elhivatottságom mindig új kihívásokat ad. Ezért versenyekre, bemutatókra járok. Lábápolás, géllakkozás is bele tartozik a munkakörömbe.

 

 

Rákos-Stercz Mónika örömköröm tervező és kivitelező, pedikűrös:

Véletlennek köszönhetem a találkozásomat a kéz- és lábápolással. A csapat tagja vagyok másfél éve, és a családom mellett ez a második legjobb dolog, ami    történhet velem. 

Kreativitásomat, kézügyességemet, az apróbbnál kisebb körömminták megalkotásában kamatoztatom. Még a legegyszerűbb manikűr és géllak is tud csodát művelni a viselőjével, mert szebbnek, nőiesebbnek látja magát – és ezáltal mások is így tekintenek rá. Ezzel a kezeim közt megszületik az Örömköröm. 

Hiszek az érintés erejében. Hiszek a pozitív energiák átadásában. Ezért a pedikűrözés sem egy átlagos szolgáltatás nálam. Tudom, hogy az optimizmusom és vidámságom ragadós. A minőségi munka mellé jó hangulatot garantálok.
Diora Szépségszalon - Magyar