Csapatunk

A Diora csapat tagjai

 

Horváth Katalin mesterkozmetikus:

1997-ben végeztem, ma már mesterkozmetikusként dolgozom. Szeretem a precíz, megkérdőjelezhetetlen minőségű munkát. Alapelvárás számomra, hogy a vendégeim valóban azt kapják – és még többet is -, amiért engem és a termékeimet választják. 

Évtizedes tapasztalatom van a Gigi és a Mary Cohr világszínvonalú termékeivel. Hiszem, hogy ezek használatával mindenki elérheti a vágyott külsőt. 

A kozmetikai kezelések mellett a hétköznapi és különleges alkalmakra készülő vendégeimet sminkelem. Itt is minőségi terméket használok, az olasz Karaja márka nem okoz senkinek csalódást. 

A mai kor elvárásainak megfelelően a pillázást és a sminktetoválást is kitanultam, és elkészítem.

A Diora Szépségszalon régi álmom megvalósulása. Sikerült egy modern, ízléses helyet kialakítanom, ahol lendületes, vidám, mindig jó hangulatú csapattal dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkezőknek valódi kikapcsolódást, feltöltődést nyújtsunk. 

 

 

Ásó Gergő gyógymasszőr:

Középiskolás korom óta foglalkozom masszírozással. Ami hobbynak indult, 12 éve a hivatásommá vált. Csodálattal tölt el az emberi test működésének összetettsége és szórakoztat, hogy minél többet tudhassak meg róla.

 A célom, hogy megtanítsam a vendégeim arra, hogy miként működik a testük és ezzel kapcsolatban tudatosságot plántáljak beléjük. Így az általam elvégzett munkával együtt, közösen, jobb, tartósabb eredményt érünk el.

 

 

 

Dobó Ágnes, terapeuta:

A craniosacralis terápiát elsősorban mozgásszervi panaszok, fejfájás, migrén, szorongás, pszichoszomatikus tünetek esetén és a stressz kezelésére ajánlom.
Ha tudatosan szeretnél foglalkozni a problémáid mögött meghúzódó lelki, érzelmi okokkal, akkor pedig gyere kineziológiai oldásra!

 

 

 

 

 

 Hársi Dalma, műszempilla építő:

Budapesten végeztem és dolgoztam, mint kozmetikus azóta is folyamatosan dolgozom és képzem magam a szakmában. Kozmetika mellett foglalkozok szempilla hosszabbítással, valamit nappali és alkalmi sminkek készítésével. Számomra nagyon fontos, hogy a vendégeim egyéniségéhez illeszkedő szempillát építsek. A klasszikus szempilla-hosszabbítás mellett a Volume pilla hosszabbítást is alkalmazom, ahol extra vékony szempillát használok. Ilyenkor egy saját szempillára akár 6 szálat is aplikálhatok,így még dúsabb és drámaibb hatást érhetünk el.
Célom, hogy vendégeimet elégedetten és boldogan engedjem ki a szalonból.

 

 

Molnár Judit Bach virágterápia és Pranic Energy Healing 

 

 Csácsics Emília: kéz- és lábápoló

 Kéz- és lábápolóként szeretettel várom új és már meglévő Vendégeimet. Szolgáltatásaim közé tartozik:
 - Manikűr
 - Erősített géllakk
 - Esztétikai pedikűr
 Minőségi alapanyagokkal dolgozom, igyekszem haladni a mai trendekkel, valamint folyamatosan fejlesztem magam.
 

 

 

 

 

 

 

 

Klug Fanni - kozmetikus 

Néhányan már ismerhetitek, két éven át tanult mesterkozmetikusunk, Katalin mellett.
Nemrég jelesre vizsgázott, mint kozmetikus technikus.

Sok szeretettel várja új és meglévő vendégeit!
Bejelentkezés : +36202948633

 

 

 

Finta Ildikó: női, férfi, gyermek fodrász.

1995-ben végeztem, azóta fodrászként (is) tevékenykedem. A hajvágásokon és hajfestéseken (ammóniamentes változat is) kívül megtalálható a palettámon fejmasszázs, haj botox kezelés, valamint tartós hajkiegyenesítés Raywell termékekkel!
Másik szolgáltatáson egy energetikai fejkezelès az Access Bars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kozoritsné Stercz Andi, körmös-pedikűrös

 Teljeskörű kéz- és lábápolást vállalok!
 Szolgáltatásaim között megtalálható:
 - Esztétikai lábápolás,
 - idős láb gondozása,
 - tyúkszem, köröm és bőrelváltozások kezelése,
 - lábgéllakk készítése, eltávolítása.
 Kéz:
 - Erősített géllakk készítése,
 - japán és sima manikűr.

 

 

 
Diora Szépségszalon - Magyar