Ismerd meg a DIORA életérzést!

DIORA Szépségszalon

„Nálunk királynőként érezheted magad”
A Diora Szépségszalon azért kapta ezt az elegáns, emelkedett, szép csengésű nevet – nem titkoltan magába foglalva a nagy francia divattervező nevét -, mert a vendégeink számára jelzés: ez egy exkluzív szalon. Megadjuk a módját annak, hogy nálunk a hölgyek királynőként érezzék magukat, és megszépülve, felfrissülve, megfiatalodva, elégedetten induljanak tovább.

De nemcsak nőknek, férfiaknak is nyújtunk szolgáltatásokat: a fodrászatban, kozmetikában ugyanúgy érdemben tudunk velük is foglalkozni, mint a különböző masszázsok során. Visszatérő vendégeink bővülő köre igazolja munkánk minőségét, amelyet emberileg és szakmailag is szeretettel, odaadással végzünk. Fiatalos, lendületes, jó csapat!”

CSAPATUNK

KOZMETIKUSOK

Horváth Katalin | mesterkozmetikus

1997-ben végeztem, ma már mesterkozmetikusként dolgozom. Szeretem a precíz, megkérdőjelezhetetlen minőségű munkát. Alapelvárás számomra, hogy a vendégeim valóban azt kapják – és még többet is -, amiért engem és a termékeimet választják. 

Évtizedes tapasztalatom van a Gigi és a Mary Cohr világszínvonalú termékeivel. Hiszem, hogy ezek használatával mindenki elérheti a vágyott külsőt. 

A kozmetikai kezelések mellett a hétköznapi és különleges alkalmakra készülő vendégeimet sminkelem. Itt is minőségi terméket használok, az olasz Karaja márka nem okoz senkinek csalódást. 

A mai kor elvárásainak megfelelően a pillázást és a sminktetoválást is kitanultam, és elkészítem.

A Diora Szépségszalon régi álmom megvalósulása. Sikerült egy modern, ízléses helyet kialakítanom, ahol lendületes, vidám, mindig jó hangulatú csapattal dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkezőknek valódi kikapcsolódást, feltöltődést nyújtsunk. 

Klug Fanni | kozmetikus

Néhányan már ismerhetitek, két éven át tanult mesterkozmetikusunk, Katalin mellett.
Nemrég jelesre vizsgázott, mint kozmetikus technikus.

Sok szeretettel várja új és meglévő vendégeit!

Kovács Kármen | kozmetikus

Sziasztok! Kármen vagyok, kozmetikus.

 

Mindig is foglalkoztatott a szépség, az egészségtudatosság.
A kozmetikus szakma az, amiben mind ezt megtaláltam.

Hálás vagyok kozmetikus mesteremnek, aki megtanított a szakma nagyon fontos alappilléreire, és arra, hogy mi is az a munka iránti alázat.
Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az alapkezelések mellett az új technikák, arckezelések, hatóanyagok és módszerek megismerését és alkalmazását.

Célom, hogy megoldást találjak a hozzám érkező Hölgyek kozmetikai problémájára, bőrüket megszépítsem, a kezelések által feltöltődjenek és jól érezzék magukat. Így nem csak a bőrüket, de a mindennapjaikat is megszépítem.